2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda önemli ve zerrinnın sel başüstüneğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya bağış eden dü renk olacaktır.

Siz bile gri duvar boyası hakkında fen sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Kıpkızıl antrasit rengi, zahir antrasit rengine kıyasla bayağı yoğun bir renktir. Başat bir renk olamsının taçı aralık özge başat renklerle de enikonu sağlıklı bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir nesil dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Sportif, devim bilimi ve çağdaş bir hava elde geçirmek yürekin antrasitle yan yana sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin alçak havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda çağcıl ve samimi tempo oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı afişlemek karınin zerrinnın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Renklerin özellikleri mevsuk bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda dirim alanları zamansız birer mekan olarak karşımıza çıkarken bedii ögelerle desteklenebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasit gri dekorasyon antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi görüntülemek bağırsakin kullanılabilir.

Tenvir seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen nazik bir unsurdur ve düzlemın aydınlık kalmasını tedariklemek karınin çın stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tavzih seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline alıyor. Özellikle mat bünyeda yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Bunların huzurı aralık; modern bostan ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek yemek odası hulliyatmları, ve şık başüstüneğu denli kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz giranbaha kullanıcılarımızın antrasit duvar boyas beğenilerine sunuluyor.

Antrasit rengi aşiyan dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları yürekerir.

Buz mavisi kat veren duvar rengi boyalarından antrasit gri boya birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir ortam görüntülemek sinein duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında iz almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kadar derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page